12-те Най-Добри Матраци – Besto.bg – Мнения, Избор, Препоръки

Ad Details

  • Ad ID: 43643

  • Added: March 29, 2022

  • Views: 9

Description

Спалня :: Матраци :: Матрак Paradise Silk Двулицевите матраци Амели са създадени за продължителна употреба, тъй като и двете им страни могат да се използват за сън. За някои клиенти е трудно да преобръщат двулицевите си матраци на всеки три месеца поради физически заболявания или просто защото се отразява зле на гърба им. При избора на подходящ размер можете да си помогнете като обърнете внимание на размера на стария си матрак, като по този начин ще сте сигурни, че няма да сбъркате. Препоръчително натоварване на матрак с размер 82/190 см до 100 кг. Въпреки че избора на еднолицеви или двулицеви матраци е до голяма степен по лични предпочитания на клиента, повечето качествени матраци от единия и другия тип все още се продават с гаранция от 10-20 години. Но има и производители, които все още предлагат двулицеви матраци, като „Campbell Mattress Company” и „Englander”. Продуктите ни се предлагат с опция за изплащане, съобразена с индивидуалните нужди и възможности на потребителя. Не на последно място остава и продължителната употреба, която ни предлагат топ матраците от мемори пяна. Вид пяна – мемори пяната обгръща тялото по-добре отколкото полиуретановата пяна и спомага за по-доброто изпъване на гръбнака и спадане на напрежението в ключови точки.

Мемори пяна / Memory foam (специален продукт, специално разработен от НАСА като необходима защита на тялото при излитане в космическите кораби. Когато не се преобръща матрака обаче, някои от слоевете пяна или вата могат да се сбият. Съгласно федералния закон, всички гаранции за продуктите трябва да са достъпни за потребителите преди извършване на покупката. Затова трябва да претеглите предимствата и недостатъците им, за да решите за себе си кой матрак отговаря по-добре на личния ви начин на живот. Може също да се съчетае с подматрачна рамка, но тя трябва да се избира отделно. Двулицев матрак Симеонов с мемори ще ви предложи удобство и спокойствие, за да се насладите на пълноценна почивка и сън ! Латексната пяна осигурява адаптивност, подобна е на мемори пяната, но осигурява по- голяма поддръжка на тялото, така че елиминира усещането на потъване. Комбинацията от плат тип „Жакард”, мемори пяна и Vitafoam (пенополиуретан) носи на потребителя така необходимите му мекота и комфорт по време на сън. Този материал приема формата на тялото само след контакт и поглъщане на неговата топлина, това е една от причините за дългия живот на матраците, в които се ползва мемори пяна, точките на натиск където има съприкосновение с тялото се омекотяват и това гарантира по-добър сън, без болка в гърба или врата.

Балансирано твърд матрак. Равномерно разпределение на тежестта на тялото. Vitafoam / високоеластичен дунапрен HR ( материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние, той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност ). Добавени са и 2-два слоя по 2 см. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете – разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви. Външният калъф на матрака е с добавен слой от 2 см мемори пяна за приятно усещане на отмора и отпускане още в първите минути от лягането. Освен, че удължава цялостният живот на матрака, тяхната структура ги прави по-подходящи за технологии като мемори пяната. Допълнителните слоеве от мемори пяна и високоеластична пяна, вложени в матрак Матера, допринасят за мекотата и комфорта му, а луксозната спираловидна прошивка го прави още по-неустоим. От едната страна на матрака има 2 см мемори пяна Memory Foam HD, която реагира първо на натиск, а после на топлина – особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. Горната му част може да се отдели изцяло и да се използва като преносим топматрак от 100% мемори пяна.

Пешеходната зона бе задръстена от боклуци и хората нямаше откъде да минат. И двата вида се износват след определен период от време. Не може да се каже кой от двата вида матраци – еднолицев или двулицев – е по-удобен, тъй като и двата вида имат способността да служат за различни нужди. Може да се наложи да се образовате, за да направите своя избор, защото топ матраците, в последните 10 години, са наистина уникални. Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Най-добрият начин за оценка на удобството на даден матрак е да легнете върху него и да определите вашето собствено ниво на комфорт. По този начин омекотява повърхността и намалява движението по време на сън. Тя гарантира моменталното премахване на влагата, образувана по време на сън. Така, освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, се гарантира и икономичен транспорт с грижа за околната среда.